Workshops > Volwassenen/Overige

Chirashi Sushi Workshop met Hideko Nakagawa

Hideko Nakagawa is een culinair researcher en food creator, geboren in Japan maar woont in Seoul, Zuid-Korea. Makgeolli Koreaanse ambachtelijke rijstwijn (van Timothy Wu) Introductie van het menu en de ingrediƫnten Chirashi sushi Een kom sushirijst kleurrijk versierd met zeevruchten, ei en groenten (van Hideko) met: Sumashiziru Japanse heldere soep met clam Tsukemono Japanse augurken Proeven en bespreken: tijd om te genieten van het eten en de technieken te besprekenHideko is de auteur van 17 boeken, waaronder essays zoals "The Chef's Daughter", "Stories Beyond Taste" en "Food and Writing",...


Chirashi Sushi Workshop met Hideko Nakagawa

Mokja
Wiedauwkaai 23j
9000 Gent

Tarief: 120
Publiek: Vanaf 18 jaar
Internet: https://www.tickettailor.com/events/mokja/1424994
: van 18:00 tot 21:00: van 18:00 tot 21:00: van 18:00 tot 21:0010 november
Vertel een vriend
Delen via Facebook