“De 4-handige stertruffel” - Gastronomisch menu rond truffels
Kom met ons mee naar dit uitzonderlijke evenement !
Sterrenchef Benoit Neusy (L'Impératif du Chant d'Eole) en de bekende cateraar Agron Billa (Goosse) bieden u een uitzonderlijk menu rond truffels.
De maaltijd begint met een assortiment gastronomische hapjes:
Truffelcroque monsieur
Toqué-ei, gevuld met gemarineerde zalm en truffel
Bintje aardappelmousseline met truffel
Gevolgd door een 4-gangenmenu:
Rundercarpaccio met pompoen op 2 manieren en truffel
Sint-Jakobsschelpen, platte peterseliewortel, espuma van pastinaak, truffel
Ardens gevogelte gevuld met truffel, gereduceerd sap
Rijstpudding, kastanje en truffel
Dit alles wordt begeleid door een selectie “prestige”-wijnen uit het VivArdent-assortiment, passend bij elk gerecht.
Entertainment: Goochelaar en achtergrondmuziek
175€ all-inclusive (aperitief, water, koffie, wijn)
Marc Delvenne, de getalenteerde chef-kok en sommelier van restaurant Le Cantil, biedt een gastronomisch en gevarieerd buffet aan met minimaal 6 “truffelgerechten” en 6 klassieke gerechten.
VRIJDAG 31 januari 2025
Truffelmarkt
Vanaf 18.30 uur
Verkoop van verse truffels, wijnbar, vriendelijke sfeer en muziek !
Verse truffeltoast - Truffelpasta - Catalaanse truffelcrème
ZATERDAG 1 februari 2025
“De Four Hands Star-truffel”
De bekende cateraar Agron Billa (Goosse) en sterrenchef Benoit Neusy (L'Impératif du Chant d'Eole) bieden u een uitzonderlijk menu rond truffels.
Assortiment gastronomische hapjes - 4-gangenmenu - Selectie Prestige-wijnen uit het VivArdent-assortiment, passend bij elk gerecht
Entertainment: Goochelaar en achtergrondmuziek
All-inclusive formule voor een prijs van € 175
ZONDAG 2 februari 2025
“Gastronomische brunch met truffels”
Vanaf 11.30 uur
Marc Delvenne, de getalenteerde chef-kok en sommelier van restaurant Le Cantil, biedt een gastronomisch en gevarieerd buffet aan met minimaal 6 “truffelgerechten” en 6 klassieke gerechten.
Entertainment: liedjes - loungemuziek
Prijs €69 (zonder wijnen)
Wij nodigen alle liefhebbers van gastronomie uit om deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend.