Ambachtelijk weekend - workshop fermentatie - maak je eigen kombucha

 
Nouné, de oprichter van Rish, leert je tijdens deze workshop de kunst van het fermenteren en hoe je zelfgemaakte kombucha kunt maken, gevuld met micro-organismen die goed zijn voor je darmen en algehele gezondheid. Je krijgt je eigen kombucha starter en een pak tips mee naar huis. Inschrijven is belangrijk want de plaatsen zijn beperkt.


Rish is een stedelijk productielab in Brussel, gespecialiseerd in niet-alcoholische, biologische, ambachtelijk gefermenteerde dranken. Hun aanbod omvat een authentiek assortiment van ongepasteuriseerde kombucha en alcoholvrije PetNats, zorgvuldig gemaakt voor verfijning en zuiverheid.

Locatie:
Evygoesnature/Efit Waasland: Zwaanaardestraat 58 te Sinaai

Tijd:
zaterdag 17 augustus van 14u30-16u00

Inkom:
30 euro

Annuleringsvoorwaarden:
• Als jij niet zou kunnen mag jouw plaats door iemand anders ingenomen worden.
Evygoesnature
Zwaanaardestraat, 58
9112 Sinaai-Waas
30 euro
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!