Expo 'Taste & tradition. Smakelijke tradities uit het leven gegrepen'
Doorheen een leven worden allerlei feestdagen gevierd. Dit gaat gepaard met iets lekkers aan tafel. Dankzij de tentoonstelling leren we meer over de oorsprong en de betekenis van voedsel in feesten, rituelen en tradities. Zowel in ons land als in verschillende culturen. Wat zit er achter de champagne die wordt gesableerd? Een bruidstaart? Suikerbonen bij de geboorte? Een kalkoen bij Kerstmis of een Sinterklaas in speculoos? De tentoonstelling “Taste & tradition” nodigt je uit om het verhaal achter deze gastronomische
tradities te ontdekken.
Dinsdag: van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00 Woensdag: van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00 Donderdag: van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00 Vrijdag: van 10:00 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00 Zaterdag: van 13:00 tot 17:30