Rum & Chocolade Pairing –

 
Carumbola x The Cacao Project x Drinks for Busy People

Bereid je voor op pure verwennerij van je smaakpapillen wanneer Carumbola Rum samensmelt met ambachtelijke pralines van The Cacao Project. Onder begeleiding van Niki Smeets ontdek je hoe de rijke, complexe tonen van rum prachtig harmoniëren met artisanale chocolade.

Proef vijf zorgvuldig geselecteerde combinaties — 🥃 Puur Rum of verwerkt in Cocktails🍸 — gecombineerd met pralines 🍫, gekozen door de bekroonde chocolatier Pieter Vaes. Bij elke slok en hap ervaar je hoe smaken elkaar versterken, contrasteren en verrassen.
The Cacao Project
Korenmarkt 23
2800 Mechelen
Reserveren is verplicht
42,50
Vanaf 18 jaar
Niki Smeets (09/04/2025)

Vrijdag: van 18:00 tot 20:00

25 april

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!