Pastaworkshop

 
Geen inschrijvingen meer mogelijk, Volzet !

go Basic 1 (vegan kan ook)
duurtijd: circa 3u
van 10:00u tot 13:00u

Een kleine groep van maximum 6 deelnemers.
Inschrijven via de website.

We maken 600 gram (circa 6p) superlekkere verse eierpasta. Een vegan variant is ook mogelijk.
Verschillende bloemsoorten worden besproken en we werken steeds met de beste kwaliteit.
Tijdens deze workshop maken we klassieke lasagnebladen en leren we lamineren met verse bio bloemen, kruiden, …

De gemaakte lasagnebladeren zijn de basis voor de tagliatelle, de papperdelle en voor het maken van verschillende geplooide vormen.
Farfalle, Rigatone, sorpressa’s, … maken wordt vanaf nu kinderspel.

Uw zelfgemaakte verse pasta kan onmiddellijk gekookt, ingevroren of gedroogd worden.



INBEGREPEN in Deze Workshop

begeleiding en hulp, de tips en de tricks
gebruik van al het materiaal +schort
alle nodige ingrediënten voor de workshop
koffie, thee, water en snacks
QR-code voor het recept
alle zelfgemaakte pasta in een handige meeneemdoos
opkuis en afwas achteraf
Colourfulcreativelittleartista
Rauwelkoven 48
2440 Geel
Reserveren is verplicht
78 EURO
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Workshop chocolade "I love chocolate"
(Mechelen)
Plantaardig koken volgens de seizoenen
(Van 22 september 2024 tot 15 juni 2025 - Antwerpen 1)
Simpel gezond vegan
(Van 25 september tot 23 oktober - Antwerpen 1)
Workshop Belgische chocolade
(Alken)
Leer de mooiste beelden maken met je camera
(Geel)